JÄSENEKSI

OHJAN JÄSENYYS ( AYY:n alainen yhdistys, rekisteröity urheiluseura)


(Alempana infoa Suomen ratsastajainliittoon liittymisestä Ohjan kautta)

Liittymällä Ota ohjat ry:n jäseneksi pääset osallistumaan Ohjan järjestämiin tapahtumiin. Liity jäseneksi tästä.

Halutessasi liittyä Ota ohjien sekä SRL:n jäseneksi liitythän osoitteessa https://liity.ratsastus.fi/ jolloin molemmat hoituu samalla kertaa!

Jos olet nykyinen jäsen ja haluat liittyä myös SRL:n jäseneksi, olethan yhteydessä sähköpostitse hallitus(at)otaohjat.fi

 Jäsenmaksu / Membership fee 2024

AYY:n jäsen / AYY member Ei AYY:n jäsen / non-AYY member
8 € 10 €

HUOM. Ei erillistä liittymismaksua!

Nykyisille jäsenille jäsenmaksulasku tulee tammikuun alkupuolella sähköpostitse.

Maksutiedot saat sähköpostitse täyttämällä tiedot jäsenlomakkeeseen.

Saadaksesi parhaan hyödyn jäsenyydestäsi, suosittelemme liittymään Ohjan Facebook-ryhmään Ota ohjat (Ohja) ja Ohjan telegram-ryhmään (linkki tulee liittyessä).

HUOM. Opiskelupaikka Aalto-yliopistossa ei ole edellytys Ohjan jäsenyydelle. Toiminnassa on mukana varsin paljon jo valmistuneita sekä muiden oppilaitosten opiskelijoita.

Teekkariratsastajien jäsenrekisteriseloste

SRL-JÄSENYYS OHJAN KAUTTA


Ota ohjien jäsenillä on mahdollisuus liittyä kauttamme Suomen ratsastajainliittoon ja nauttia liiton monista eduista. Kaikilla SRL:n jäsentalleilla säännöllisesti ratsastavilla asiakkailla tulee olla joko SRL:n ratsastusseuran jäsenyys tai Green Card -kortti. Säännöllinen harrastaja ratsastaa vähintään 3 kertaa kuukaudessa.

SRL:n jäsenetuihin kuuluu mm. Hippos-lehti sekä tärkeimpänä ratsastustapaturmia korvaava vakuutus. Tarkemmat tiedot jäseneduista löydät SRL:n sivuilta.

SRL:n jäsenyyden hinta Ohjan jäsenille on 56 € vuonna 2024. Syyskuun alusta loppuvuoden jäsenmaksun saa -50%.

SRL:n (ja OHJA:n) jäseneksi voit liittyä osoitteessa https://liity.ratsastus.fi/. Jos olet jo OHJA:n jäsen ja haluat liittyä myös SRL:n jäseneksi ole yhteydessä hallitus(at)otaohjat.fi

SRL-jäsenlasku lähetetään sinulle erikseen. Jäsenyys ja siten myös vakuutus tulee voimaan vasta jäsenmaksun maksettuasi. SRL:n jäsenmaksua ei siis makseta Ohjan tilille!

Huomioithan, että SRL-jäsenyys on jatkuva ja kaikki muutokset tulee ilmoittaa jäsensihteerille sähköpostitse (hallitus(at)otaohjat.fi) otsikolla “SRL-jäsenyyden päättäminen” . Jäsenyyden päättämiseksi ei riitä laskun maksamatta jättäminen!

Teekkariratsastajien ja SRL:n yhteinen jäsenrekisteriseloste