*Unfortunately this camp can only be held in Finnish*

Tervetuloa OHJAn mukana tänä vuonna helatorstai viikonloppuna VIronmäen Ponitallille (maasto)esteleirin merkeissä. Tällä kertaa olisi luvassa pidempi leiri, joka sisältää paljon ratsastusta, rentoa ajanviettoa ja hyvää seuraa. Tämä on siis oiva tapa viettää pidennetty viikonloppu hevosten parissa.

Leirin hinta on 465€/ratsastaja sis. 8h ratsastusta, ruoat ja majoitukset. Leirin minimi osallistujamäärä on 6 ratsastajaa ja maximi 8 ratsastajaa.

SISÄLTÖ

Leirin sisältö on vapaasti muokattavissa (koulua, esteitä tai maastoesteitä) osallistujien toiveiden mukaan, mutta alustavasti on tallin kanssa sovittu, että leiri olisi (maasto)estepainotteinen. Leiri alkaa torstaina (9.5.2024) aamulla ja päättyy sunnuntaina (12.5.2024 ) iltapäivällä.

TASOVAATIMUS

Tasovaatimuksena maastoesteille on 60 cm rataesteillä. Koulupuolella tallin hevoset ja ponit ovat enimmäkseen HeC-tasoa. Tason puolesta leiri sopii helpompi/keskitasoisille ratsastajille, mutta myöskin kokeneet esteratsastajat ovat enemmän kuin tervetulleita. Tämä leiri sopii myös esimerkiksi esteille palaaville ratsastajille.

ILMOITTAUTUMINEN

Pyrimme järjestämään kimppakyydit leirille, joten mainitsethan ilmolomakkeessa, jos sinulla on auto käytössäsi. Bensakulut jaetaan osallistujien kesken ja autollisia voidaan myös tarvittaessa nostaa ilmoittautuessa jonon ohi. Ohja ei vakuuta osallistujia. Ilmoittautuminen aukeaa 3.3.2024 klo 13:00 ja päättyy 14.3.2024 klo 13:00 ja se löytyy tämän sivun alareunasta. Tässä lomakkeessa kysytään vain yhteystiedot ja autotilanne, ja osallistujien pitää myöhemmin täyttää tallin oma ilmolomake.

Ilmoittaudu tästä: https://forms.gle/roAifCBwvzm8MGsv5