Nyt olisi oiva tilaisuus päästä hiomaan koulukiemuroita, sillä Troijan Hevonen järjestää kouluratsastustunnin Etelä-Vantaan Ratsastuskoululla (EVRK) keskiviikkona 15.5. klo 19-20, ja nyt tunnille on mahdollista ilmoittautua myös OHJAn jäsenenä! Tapahtuman ilmoittautuminen on auki 9.5. asti. Alla lisätietoa tunnista, teksti lainattu Troijan Hevosen Instagram tililtä:

***

Troijan Hevonen järjestää kouluratsastustunnin Etelä-Vantaan Ratsastuskoululla (EVRK) keskiviikkona 15.5. klo 19-20!

Ratsastustunnin hinta on 50 e/hlö. Maksuohjeet lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa. Tunti on tarkoitettu vain Troijan Hevosen (ja OHJAn) jäsenille. Tunnille mahtuu mukaan 8 hlö ilmoittautumisjärjestyksessä. Ratsastajien täytyy pystyä hallitsemaan hevonen kaikissa askellajeissa. Tunnin painoraja on 90 kg, ei ole pituusrajaa.

Etelä-Vantaan Ratsastuskoulu sijaitsee osoitteessa Tallimäentie 23, Vantaa. Tallille pääsee julkisilla, mutta loppupäässä on jonkin verran kävelyä. Varauduthan saapumaan tallille jo kuuden jälkeen oman ratsun kuntoonlaittoa varten.

❗️ HUOM.! Sateen sattuessa tunti järjestetään kentällä, eli varustauduthan sään mukaan! ❗️

Linkki ratsastustunnille ilmoittautumiseen:

https://forms.gle/h1LVooKKhvnQmPxW9

Jos haluat tulla mukaan, mutta et ole vielä Troijan Hevosen jäsen, niin liitythän ensin Troijan jäseneksi. Jäsenmaksu uusille jäsenille on 7 € (kattaa loppuvuoden 2024), jonka lisäksi sinun pitää täyttää jäsentietolomake. Ohjeet jäseneksi liittymiseen löydät Troijan nettisivulta: https://www.troijanhevonen.com/jaumlseneksi.html

EVRK:n nettisivut: https://www.etelavantaanratsastuskoulu.com/

EVRK:n Instagram: @etelavantaanratsastuskoulu

Jos sinulla on kysymyksiä ratsastustunnista, jäsenyydestä tai muista asioista, voit laittaa viestiä heta.ekman@helsinki.fi.

Ilmoittautuminen on sitova.